evet kaldırdım yapmayada devam edicem. neden??
adamlar diyaneti işin içine sokup mp3 indirmek haramdır diyolar. pekala acaba kendileri ne kadar dini uyguluyolar hayatlarında.
İslma dinindeki fıkıya göre zevk verici şeyler yapmak haramdır. Yani müziği bize zevk versin diye söylemek, yapmak haram anlamına geliyor. Zaten onlar en başta haram olan bir şeyi bize aa bak haram yapma diye inkaz ediyolar.
Hadi dediklerini yaptım aldım cdleri. Bilgisayarıma tattık dinliyorum. İpod veya mp3 playerımda da dinlicem aynı adamlar satmıyomu bunları bize... Ama cdlerde koruma var diye atamıyor. Ne yapacam program var onu kurucam öyle yapacağım hani bu kadar kul hakkını düşünüyorum ya bide lisaslı alıcam , yabancılara parayı ödücez mecburuz.
Diğer bir altarnatif ise internetteki yasal mp3 indirme 1 mp3 için bizi kandırmaya çalışmalarıda cabası. tüm albümü indirsek yandım anam. bide bunu bilgisayarımızdaki her mp3 için uygularsak.
Bu şey film içinde geçerlidir.Yetkililere açıkca söyledim neden cithiz.com bir şey olmuyor 2.5 senedir diyince siz bizim işimize karışamazsınız dedi. size hesap vermek zorunda değiliz diye bana hitamda bulundular. ok evet ama devletin kurumu iseniz devlete ve bu devletteki her kişiye aynı şekilde davranma gibi bir zorumlulukları vardır. 1 ay oldu sonuç ; duymazdan geliyolar. Hani nerede am-pec göremiyoruz.
Bu işte bir iş var bu belli. ACABA NE?? ( burası Türkiye Avukatlarıda bellidir)