snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Zaman tanımanın lokasyonu, prensiplerdir.

Biz müşterimize de en iyi hizmet sunmayı hedefledik ve bu yolda her gün bir adım daha atarak, her geçen gün biraz daha büyüyerek yolumuza devam etmekteyiz.

Ben burada teklanı kötülemiyorum ve sistemnet savunuculuğu yapmıyorum, hostavrupa demişki sistemnet'e ödeme yapmayınca direkt kapatıyorlar diye, halbuki o arkadaş 2-3 hafta ödeme yapmamış ve sunucusu sonrasında kapatılmıştır.

Hostavrupa ile sistemnet te toplantı halindeyken, linux sunucu kurmayı bilmediklerini ve sistemnetden kurulum istediklerini beyan ettiler, sonrasındaki gelişmeleri bilmiyorum fakat sanırım ekstra ücrete tabi olan kurulumlar kendilerine ücretsiz olarak sistemnet tarafından yapılmıştır.

Bunları göz ardı etmemek gerekir, burası bir nev'i ticari bir forum, firmalar hakkında insanları yanlış bilgilendirmek doğru değil.

Saygılarımızla

1. sen nerden benim ödeme bilgilerimi nereden biliyorsun.1 haftalık deneme süresi bitti tabi nerdeyse hergün formatla geçti bu süre. ertesi gün serdar beydi sanırım dedik 2-3 gün ödeme gecikecek tamam dedi ertesi gün aradı 15 dk içinde gelmezse sökmek zorundayız dedi ve söktü
2. ben kurulumu kendim yaptım. kurduk makineyi kurulu şekilde götürdük. orda sedece ethernet kartı takıldı.
3. sistem 3-4 defa kernel hatası verince durduk yerde doğal olarak oraya gidip formatlamak zorunda kaldık sistemi. orda linux konusunda iyi dedikleri arkadaşınız diyim artık mustafa'ya formatla dedi makineyi. biz kesinlikle siz kurun demedik.! aynı bizim yaptığımız şekilde kurdu ertesi gece pat yine gitti. daha sonra dedik bari yedekelri kurtalaralım o bilgili arkadaş yedekleride alamadı daha sonra bizde teklana geçmeye karar verdik. teklana götürünce aynı gün makineyi yedekleride kurtardık sağolsunlar. Özellikle Cihan beye çok teşekkür ederim.

evet insanları yanlış bilgilendirmeyelim ve bizi ilgilendirmeyen işlere burnumuzu sokmayalım.