Elbette firma ya da kurumların bir verimerkezi açtıktan sonra insanların burada "Bilgisi sağlam kişiler var x yerde" gibi abes bir anlatıma girmemesi gerekir. Bunu konuşmak bile yanlış çünkü Erzurum'daki gibi "aloowwwww" diye telefon açan verimerkezlerinden değil ikisi de.
Teklan ile Sistemnet arasındaki tek belirgin fark, oversellingtir. Fiyatlar yüzünden sistemnet diyenler lütfen Teklan'ın bayileri ile irtibata geçsinler. Her alanda olduğu gibi yüksek kapasiteli hatta sahip olan firmalar, maliyetleri düşürdüğünden dolayı daha ucuza satış yapabilmektedirler.
Bu konuyu tamamen karşılaştırma mantığında cevaplamak istedim ve Teklan ile çalıştığımız için diğer kullanıcılara da hiçbir şekilde buradan alın diyemiyorum. Kısacası bilgilendirme amaçlı. O yüzden Teklan'la ya da Sistemnet'le çalışan son kullanıcıların konuşması daha mantıklı gibi. Firma sahibi olarak insanlar konuşursa, diğer firma sahipleri de (mesela biz) savunma durumuna geçmek zorunda kalıyoruz.
Ufak bir soru? : "Ticari hayatta bazılarına birşeyler yapabilmesi için fırsat vermelisin ve bunu zamana yaymalısın, sistemnet'in avukatı değilim, savunmasını onlar yapsınlar fakat, yine de dediğim gibi fırsat vermek gerekir, onlara ben fırsat verdim, onlarda artık bize fırsat veriyorlar."
Yaptığımız iş gereği sanırım çalıştığımız yerden çok verdiğimiz hizmeti düşünmemiz gerekiyor ve zaman tanımakta ticari hayatta olmamalı? Bir ISP'ye zaman tanımakta sanırım sadece Türkiye'de olur, değil mi?