arkadaşlar Ankaragücü Taraftarları Web Sitesi sahibiyim sitemin domain adı benim için güzel jenerik bir isim ancak genelde ankaragücü veya ankaragucu diye aranmasından ve domain isminde ankaragucu geçmemesinden dolayı googlede şuan itibari ile 47. sıradayım diye ilk zamanlarda 500 300 200 100 derken 47 e kadar geldim

Resmi Sitemiz de dahi olmayan içerik var sitemi ortalama son zamanlarda ziyaret eden kişi sayısı 250 üstünde genel ortalama 176 civarında

sitemi uzun süreden beri google tarafından tanınmakta ama sitemin şuanki halini 1 nisan 2007 de açtım Domain Registration Date Mart 2004

site üzerinden bulunan seo e-kitap bını okudum
sanırım hemen hemen hepsini uyguladım.(site map henüz değil)

başta dmoz olmak üzere bazı dizin sitelerine ekli durumda ancak dmozdaki şuankiaçıklama kısmım tam istediğim gibi değil değişim başvurusu yaptım henüz kabul görmedi.

googlede ankaragücü şeklinde arama yapıldığında ilk siteleri haber siteleri oluşturuyor daha sonrasında domain adında ankaragucu ismi geçen ancak benim siteme göre çok takip edilmeyen içerik bakımından çok detaylı olmayan taraftar siteler geliyor.

sitem ankaragücü taraftar siteleri arasında en çok ziyaret edilenlerinden diğerleri siteden ziyade forum içerikli. benim sitemde ise sitenin misyonu gereği forum sayfası yok

ilk sıralara gelmek için domain adı önemlimi sitemi içinde ankaragucu geçen bir domain üzerinden yayınlamammı gerekir yoksa bu yükselik devam edip ilk sayfa ve/veya ilk 5 gibi sitelere girermiyim.