yasarkemaldag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bizim resellera bi sözümüz yok.bayi olması çok doğal ama madem host işine giriyor bir web sitesi olması ve o web sitesinin uzantısında mail veya msn adresi olması gerekmezmi.free mailden satış yapan ve sitesi olmayan birisi ne kadar güvenilirdir.siz bizzat bunlardan host almayabilirsiniz bilinçli ve bu konularda bilgili olabilirsiniz ama böylelerine kanıp dolandırılan çok kişi var..bu piyasa içindeyseniz sizde biliyorsunuz ki bu piyasa karışık.hosting şikayetleri bölümünde hergün bi dünya konu görüyoruz ve üzülüyoruz.böylelerine böyle yaklaşılmadıkça akıllanırlarmı.yaz gelince herkez hostcu oluyor.ne bu böyle.çocuk mesleğimi..

yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.burada paftalıya *********** demiyorum . ama yarası olan gocunur...!!!
Ya arkadaşlar tabiki burada sizde haklısınız ama şimdi 1 günde sit kurlupta tüm ayarlamalar yapılmıyor. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Bunun için epey bir emek gerekli. Doğru bu iş çocuk mesleği değil. Ama bu işe başlayan herkes bir süre emekledi. Ve bu arada illaki sitemin uzantısında bir msn ve posta adresi olması gerektiğini de sanmamıştım. Madem o kadar çok istediniz bende 2 dk da bu konuda beni eleştirenleri tatmin ettim. Konuyu editledim.
(Lütfen şimdi de tatmin etme konusu çıkarmayın.Buradaki herkes profesyonel seviye düşmesin!) Saygılar.