Almanya lokasyonlu Windows hosting ve Linux hosting sunucularım var. Linux sunucumun özellikleri çok iyi değil. Yani yüksek işlemci kullanan siteleri kaldırmayabilir. Kişisel sitelerimi ve Joomla siteleri host ediyor ve yetiyor. O sebeple Linux sunucumdan teklif vermeyeceğim, Linux istediğinizi belirtmenize rağmen. Bu açıklamayı da "ısrarla Linux istemiş, neden Windows teklifi yazdın" denmesin diye yapıyorum.
Windows sunucumda Core2Duo E6600 İşlemci var. Eğer siteleriniz, dediğiniz gibi -@CalisanDestek aksini iddia ediyor gerçi

- işlemci sorunu yaşıyorsa, windows sunucumun işlemcisi size yeterli gelecektir. %10 CPU kullanımı verebilirim.
Şuradaki başlıkta belirttiğim üzere, reseller kampanyam bulunmakta. O kampanya paketi üzerinden biraz değişiklik yaparak şu hale getirebilirim:
Alıntı
5 GB alan
300 GB Trafik
25 Domain Limiti
Plesk 8.1 Kontrol Panel
20 Euro / ay
Alanı küçültüp, trafiği arttırdım. Fiyatta da biraz oynama yaptım bu sebeple. Şu şartlar altında, hem alan olarak, hem trafik olarak, hem de fiyat olarak şartlarınızı sağlıyorum galiba.

Sadece Windows/Linux farkı var, onun da pek fazla farkedeceğini düşünmüyorum. Ancak, sıkı bi cPanel'ciyseniz, o zaman farkedebilir bu durum.
Saygılarımla.
Kerem