1. olarak wareze düşürrüm düşürmem bu bana aitse kararı bana ayittir. ve okudugunuzu anlamamak ise sizi eksi yanınız çünkü ucuz bir maliyet ile verecegim diyorum ***** demiyorum. ve lisansi neden yok hususuna gelince orta ölcekli bir site yapıyorsunuz windows işletim sistemi yazmıyorsunuz gerçekci olunuz.
2. olarak Spam mail atilıyorsa buna kimse bişe yapamaz yaklaşımı hoş degil burada Spam'dan müzdarip 100lerce kişi hergün bu tür insanlar hakkında şikayet ederken onlardan rahatsız olurken sizin bunu savunmanız sanki sizinde bu işe çanak tutan bir zihniyete sahip oldugunuz izlenimi yaratıyor.
2. olarak Referans kısımında benim ve arkadaşlarımın müşterilerine yaptıgı sitelerden bazıları varsa tabiki benim sorunum olur.
Son olarak sanırım siz sıram geçsin diye yazanlardansınız sıranız geçti ise lütfen boş yazılar yerine insanların yararına olacak dogru tespitler yapınız. zira yazdıklarınızı okuyacak olursanız kendinize güleceksiniz.
wareze düşürmek senin sorunun ise o zaman neden buraya yazdın düşürürsen wareze milletim alır editler paşa paşa kullanır böyle ortada kalırsın orda burda hakkını savunursun karşıma geçipte çok bilmişlik taslama yazdığın yazılıma sahip çık daha sonra kurtlar vadisi r10.net'te gel konu aç.
Mod arkadaşlar şu konuyu kilitleyin.