Bakın siz hala anlamak istemiyorsunuz. Xp.com.tr 'ye yapılan sistemin ana yapısı Mor ajans olarak verdiğim adresde mevcut ve bu sistemin Sadık Deveciyle uzaktan yakında alakası yoktur, size yani xp.com.tr'ye yaptığı site ise sadece bu sistemin modifikasyon görmüş halidir. Yani burda ne bir el altından satış vardır nede çalınma gibi bir durum söz konusudur.
Bunun dışında başka bir probleminiz aşamadığınız bir durum,soru, illegal olarak yaptığımızı düşündüğünüz birşey varsa adresimiz telefonumuz web sitemizde açık olarak belirtilmiştir. İstediğiniz zaman arayabilirsiniz. Bu konunun tartışılacağı bir mecra olmadığını düşünüyorum.
http://magaza.digi-team.com/ bu sizin
XP Bilgisayar > Online Güvenli Alışveriş < Notebook Oem Sarf Malzemeleri 1 Tık Uzaklıkta online Pc Toplama buda bizim yani flashların simgelerine kadar aynı hala diyorsunuzki modify bilmemne. birebir bu sistemi sadık deveci'den msn yolu ve cep telefonu trafigi ile istediginizi kendisininde kusura bakma bende şu anda cok eski hali var bunu al dedigini biliyorum. sonuç itibari ile yaptıgınız hiç hoş degil. bugun itibari ile ben bu scripti çok makul ücret ile bu platformda kullanıcıların hizmetine sunacagım sizin yaptıgınız bu ayıbıda insanlar degerlendirsin diyecek başka bir şeyim yok.