ARkadaşalr ayrıntılı firma rehperi scripti yazdırılacaktır.Ben Çalıştığım Şirket Adına Şartları Yazıyorum
1.Fatura İstenecenktir (%18 KDV Ekleyiniz Fiyata) Fatura Kesemeycekler Demo ile Firmayı Etkileyebilirlerse İstenmeyecektir!(Patron Garip Konuştu benim anladığım bu

)
2.Şirket Avukatının HAzırladığı Antlaşma KArşılıklı İmzalanacaktır Sözleşme
3.Demo Görülmeden Script için ücret odenmeyecektir.( belli bir miktar isteyip yazıma başlayacağız diyen arkadaşlar şirketin şartı demoyu gorup yazdırmak)
Scripten İstenen Özelllikler
Türkiye Rehberi Firma Rehberi Türkiye iş Rehberi Türkiye Sanayi Rehberi Ticaret Rehberi Sarı Sayfalar Türk Firmalar Rehberi Ticaret Bedava Firma Kaydı Sitesinde Yer alan özelliklerin yanında bir kaç ek özellik ;
1.Firmaların Sıralanması Alfabetik Değil Adminin İsteğiyle olacaktır(admin istediği firmayı 1 sırada gösterebilecektir
2.Firmaların Bilgilerinin olduğu kısım aynı oalcaktır ürünler kısmında resimler falan
3. Anasayfada Listelenecek Katagoriler Dışında Firmalarda Listelenebilecektir
4.İhalelerin Yer Alacağı Ayrı Bri sayfa olacak
5 Firmaların İlan Verebileceği Ayrı Bir Sayfa
6.Anasayfada Ve Firmaların Listelendiği Sayfalarda Özel Reklam Alanları
Arkadaşlar Üste Yer Alan Şartlar Saçma Gelebilir.Bu Şartlar Çalıştığım Firmanın İstedikleri O Yüzden Şartlarla İlgili Yorumlar Okunmayacaktır Bile Bu İstekler Doğrultusunda Scripti Yazacak Arkadaşlar demo ile istedikleri ücreti pm ile yolayabilirler