phoenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi sayfamizdaki linkleri de kaldiralim degil mi ?
Sandbox demeyeyim de, filtre diyeyim ben.. Bu filtreye girildigini anlamanin basit bir yolu var kanimca, hatta buyuk ihtimalle bu boyle.
Google`da www.domaininiz.uzantisi seklinde arayiniz, eger siteniz tek sayfadan ibaret degilse bu seklinde arandiginda ilk 2 sirada sizin sitenizin sonucu verilir, sandbox durumunda ise 1 sayfa olarak verilebilir ya da cikmayabilirsiniz. 1 sayfa verildiyse ya da cikmiyorsaniz sandbox olmustur. Tabi bu tamamiyle kisisel izlenimim, yaniliyor olabilirim.
Sandboxtan cikmak icinse yapmak gereken tek sey var, tabi bu spam, hile vs.. yapmayan siteler icin. Onlari Allah`a havale etmekle beraber tek soyleyecegim sey, sandboxa girmemis gibi isinize devam etmeniz, emeginizi eksiltmemeniz. Uzun zaman surebilir, ancak siz normal gelisiminize devam ederseniz sandbox sizi bir daha rahatsiz etmez. Yine izlenimlerimden birini daha sizinle paylasayim.. Elbette ki Google`i bir sekilde alt edip cok cok kisa bir surede sandboxtan cikabilirsiniz, ancak sunu kesinlikle soylemeliyim. Google`in gazabi da daha buyuk olur, tecrubeyle sabittir.
hiç bir spam vs kirli işlere girmeden hit 1000 den 100e düştü. ki siteye de emek veriyorum. eskiden google den gelen hitlerden baktıgımda hep en üst de olurdum şimdi aynı kelimeleri aratıyorum 10 sayfa falan gerilerde görüyorum kendimi. tamam da niye böyle oldum. pr6 dan link almalımıyım, bu filtre midir nedir kurtulmak için..