Moda neyse millet ona uyum saglıyor, oyun siteleri tutuyorsa insanlarda onu uyguluyor sanırım... Ayrıca sohbet sitesini hiç anlamadıgınızı demişsiniz. Adı üstünde sohbet sitesi ne yapcak o site, İçerikmi? Hayır. Tabiki odalarını ve istedigi temayı secip yayınlıycak. Link degişim olayına gelince, sen, o , bu link alıyor, ilerliyor, peki farklı x site link almazsa o site geride kalmazmı? Biride bir yerde spam demiş, şuda spamdır örnek atıyorum bilmem bir site ban yiyor hadi millet hemen o sitenin ismini html yapiyor, ee bu ne spam işde...Mesela taklit site deniliyor güzel sözler herkezde vardır bu güzel sözler kimsenin bestesi sözü degil, herkeze açık yayınlarlar. Resim çeşitleri herkezde var tabiki benzerlik olur. Laf söylüyenlerin sitesini çok merak ettim şuanda kendilerinin sitesi herkezden farklımı? Farklı siteler bana göre editörlü ve hergün site editörleri konu, makale yazmasıdır, güncel tutulmasıdır. Aşırı içerikleri olmuyacak temiz emekci siteleri olcak. Saglık bölümü varsa bu saglık, diyet bilgilerini sitenin doktorları yazmalı, başka saglık sitesinden alıp sitesine eklemekde etik degil. Çok nadir güzel siteler var. (herkez önce kendine, sonra etrafına baksın)