Ali'nin aktardıkları:
---
" forumları dolaşıyorum bakıyorum ki millete kafasına göre mail yollayıp üyelik verenler var biz aylardır bu yüzden tartışıyoruz. diyoruz ki üyelik alımlarına sınırlama koyacaz, adam gidiyor forumda şekli artsın diye sağa sola üyelik veriyor. napalım şimdi biz kötü müyüz ?

Ben bugüne kadar hiç yanlış birşey yapmadım ve birşey yaparken de iki kere düşünürüm. eğer bazı elemanların dediği gibi adminliğime yakışmıyorsa alınsın. Bu adminlik bana uyugun görüldü ben de kabul ettim kimse zorla beni admin yapın demedi. ve kimseyi isteği üzerine admin yapmadılar.

Size sunulan davetiye hakkını kullanmak sonuna kadar hakkınız ama bunu biraz düşünerek yapmanız gerekmez mi ? bu şekilde forumlara konu açıp r10 davetiyesi veriyorum diyerek mi yapacaksınız davet işlemini ? bunu sizin hakkınızı kullanma çabanız. ?

Bir de tutup başlığa ismimi yazmışsınız. bu forumlarda username denen birşey var. bunun amacı insanların ismini kullanmak istememesidir. ben adımın yazılmasını isteseydim Ali Soytürk diye üye olurdum.
---

Keşke gerçekten biraz daha gerçekçi olabilseniz.