Alonso'nun söylediklerine katılıyorum lafı ağzımdan aldı resmen. Ya şurası çok doğru arkadaşlar internet eskisi gibi lüks değil ve hemen hemen herkesin evinde var tabi insanların internette çeşitli merakları ve hobileri olacak.Peki neden geneli kendi hobisine göre ya da sevdiği bir konuda site filan açmıyor zormu geliyor anlamıyorum.Hiç bilgin olmasa bile hazır site açabilirsiniz bir çok alternatif var.Mesela ben amatör müzikle zamanında çok ilgileniyordum ve o konu hakkında bir site açmıştım gayet güzel bir paylaşım ve kaynaşma ortamı olmuştu. Yani demek istediğim hepimizin farklı hobileri zevkleri ya da hayalleri var.Ama kaçımız bir site açarken bunları göze alarak açıyoruz orası malum.Mesela bir oyun sitesi moda oluyor hemen taklit ederek oyun sitesi açıyoruzda neden farklı olmayı düşünmüyoruz ? Belki kim bilir birimizin kimsenin aklının ucundan geçmeyecek çok güzel projeleri vardır belki o proje ile çok takdir toplayacak ama hemen vazgeçip hazır bilinen içeriklerle devam etmek olmaz.Diyoruz ya hani son yıllar o kadar internet kullanıcısı ve internet sitesi arttı madem çoğu siteninde içeriği birbirinin benzeri o zaman bizde değişik birşeyler yapmalıyız ki farkımız olsun.Belki öncü bile olabiliriz