Arkadaşlar bu konuyu açmak için bence çok geç kaldım diye düşünüyorum.Ben 1998 senesinde internetle tanıştım bir çok site gezdim bir çok olaya şahit oldum.Son yıllarda ülkemizde ki internet siteleri nereye koşuyor ? Bir türlü anlaml veremiyorum
Bence çok vahim durumdayız ve git gide daha da vahim duruma düşüyoruz. Nedir bu hazırcılık sevdalısı insanlar ve binlerce aynı birbirine örnek siteler.Mesela bir kral oyun açıldı ardından yüzlerce benzer site , dikkat ettinizmi hiç birindeki oyunlarda kendilerine ait değil hatta onu geçtim türkçe bile değil.Hep başka sitelerden alıntı veya link verme.En vahimi bence bu youtube olayı bir sürü site gördüm video sitesi diye domain alıyorlar ortalıkta video sitesiyiz arşivimiz var vs diye geziniyorlar halbuki youtube'dan çekilen videolar Emek sıfır yine.Dahasımı ? daha fazla artık saymak istemiyorum zaten sohbet sitelerine hiç deyinmek istemiyorum, emeksiz zahmetsiz ortaya bir java chat ve pagerank için backlink kasıyorlar sonra al sana bol hitli sohbet sitesi.Ve kendini portal sanıp içerik çöplüğüne dönen ve içeriğin büyük bölümüde kendisine ait olmayan siteler.iki link ekleyipde dizin sitesi veya arama motoru açtım diye övünenler vs. vs.
Bu nereye kadar böyle gidecek ? Herkesin iyi veya kötü yorumlarını bekliyorum bence bu çok önemli bir konu... Saygılar