Merhaba,
Doğukan arkadaşım, zamanını ayırıp yazdığın için sağol.3 yazını da okudum ve herhangi bir ukalalık, bilmişlik, kötü niyet sezmedim.Türkiye'de 10 kişiden 7'si başarı hikayesini paylaşmaz, 2'si yanlış taktikler verir, yani yardım etmediği gibi bir de yanlış yola sokar(Bizim yağ reklamında "Yaw bu börekler nasıl güzel oluyo yenge, süpermiş" dendiğinde "Köyden geliyo o yağ, ondandır.Ben de yıllarımı verdim yemeğe enişte" demeleri gibi)Geriye kalan 1 kişi de Başarı hikayesini satar

(Ebay'den satar, how i make 100000$ on adsense der forumda satar, kitap yapar ama ille satar).Şimdi bir arkadaşım gelmiş yazmış, e ne güzel işte.Ha evet, ben internete 10 yıl verdim, tag olayını biliyorum, php de biliyorum ama search kullanarak basitçe, hiçbir şey bilmeden tag yaratmayı akıl etmemiştim hiç.Fıstık gibi bilgi işte.Ha, devamında hemfikir değilim, çünkü google mühendisler bırakalım da aynı siteden linki ayırt edebilsin.Ama açıkcası "bu böyle değildir" dersem Biri bana çıkıp da "Kardeş algoritmayı mı gördün, denedin de yanıldın mı 100 siteyle falan, yoksa google a %5 ortak mısın" der ben de Öyle dururum.İç link var pagerank algoritmasında.Yani aynı siteden aynı siteye de link verebilir kendi prnize katkı sağlarsınız.Ama bu biraz şunla ilgili, forumunuza anasayfadan link verirseniz, galerinize de onların prleri de artar.Subdomain olmasa da sayfalardan link almak, en azından anasayfa harici diğer sayfalar için büyük bir artıdır.
Bunları niye yazıyorum: Takdir edelim.Biliyosak da edelim.Biraz iyi geçinelim arkadaşlar ya.Benim de pr5 im var ne var bunda mantığıyla yaklaşmayalım.Ben yabancı bir yerde link değişimi yaptım, 20 siteden 1 kişi link kaldırdı.Türk bi arkadaşım.Yuh dedim
Bir diğer hadise de şu, Bakıyorum ki türk siteleri pr2, pr3 ü geçemezken pr5'leri beğenmiyoruz.Hatırlayan vardır, 1 2 sene önce bi mynet vardı pr5 olan

Güzel gidiyoruz, güzel.
Herkese sevgiler, saygılar.