Speedlayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle düşüncelerinizin şahsıma göre tamamı yanlıştır.
sana katılmak zorundasın diye birşey demedim arkadaşım, mesajlarını okurken bu adama ne yaw sanki klavyehosting onun laf ettirmiyo demeye kalmadı sen win sunuculara ben bakıyorum yazdın anladık sebebini neyse klavye hosting sen bakmıssın bakmamıssın değil. Ben 10 gün deneme yaptım.Sağolsun kaan bey deneme süresi zarfında hiç bir ücret istemedi.

Memnun kalmadım gerekirse reseller bilgileri whois yönlendirme bilgileri verilir. 10 gün sonucunda tekrar eski firmamam donmek zorunda kaldım. Ha klavyehosting iyi değil demedik.

Sadece winde problemleri oluyor. bunun sebebide wine iyi bakılmıyordu winede bakan sen imişsin kusura bakma sana dokundu az kırdıysam özür dilerim ama sende birden sanki suçluymuşssun gibi yazdın.

Neyse burda kimseyi kötülemiyoruz bizde sunucu kullanıyoruz bizde firmaları gayet iyi tanıyoruz. Ama kalkıpta siz gidip hostcicinden en dandik makinayı kıralayıp sonra hostcinin dandik derseniz biz bu piyasada hiç yokuz abi Kusura bakmayın suan bir dc kurmak öyle hoppa ile olmaz.

Ben o büyük siteleri sayar iken siteler için makinalarını demedim. Barındırıldığı yeri dedim. Hepsi Turktelekom baglı yani trde makina barındırılacak yer cok azmış hepsi sorunluymuş denilince ben örnek verdim. Sorun dc den değilde sizin makina veya makina yöneten kişiden olmasın demek istedim.. Ben 10 insan gördüm layered kötüdür diyen ben 10 insan gördüm layered çok iyidir diyen yani makinayı kullanmayı bilen kişiye göre değişiyor kanısındayım... Kırdı isem tekrar özür dilerim...

Mesajımı tekrar yazıyorum burda yazılanlar eleştiri amaç değil yapıcı düşüncelerimi paylaşmak istedim.Uzamaz ise daha iyi olur..
iyi Çalışmalar..

orumcek adlı üyeden alıntı:
klavye win ile 10 gün calısmayı denedim fakat başaramadım sanırım duydugum linuxde cok superler ama win devamlı sorun oldu işallah winde düzeltirler tavsiyem yanlarına yetişkin winden anlayan insan çalıştırmalıdırlar..
Türkiye ile hiç bir alakası yoktur.Sorun sunucu bakımıdır.

Türkiyenin en buyukleri
mynet,ekolay,superonline,gittigidiyor,kanallar v.s
hepsi türkiye server kullanıyo sorunu Türkiyedeki yerlerde aramak yerine sunucu bakımına bakmak lazım diye düşünüyorum..;
Başarılar..