ufuk bence saglama al ben bugünden sonra paypal ı tanımıyorum artık bune böyle ya iyi valla adam alsın etsin yesin affedersiniz s.çsın sonra chargeback yapsın olan satıcıya olsun böyle adalet mi olur ya benim maduriyetimi kim gidercek ya o adam benden server almış olsa ben kredi kartımdan LT ye ödeme geçmiş olsam oradaki paypal a gelen ödemeyide kendi ödememe kullansam olan bana olacak hem borçlu durumuna düşcem hemde kafam agrıycak ne güzel valla sömürdükleri yetmiyormuş gibi birde bizleri zor duruma düşüren bi sistemleri var anlamış degilim aradan 40-43 gün geçmiş ondan sonra chargeback oluyor olaya bakın birde. Bizde geri ödeme 7 gün ondan sonra müşteri cok büyük sorun yasamazsa server kaynaklı bir ödeme olmuyor ee bizi hiç e sayıyor bunlar resmen beni ilgilendirmez ki müşterinin o durumu alan adam 7 gün içinde itirazını eder iptal ettirir gider zaten iş sözleşmeye bakarsa bizim sözleşmelerde bu şekilde paypal ın gelip bize böyle böyle bir başvuru aldık ne yapmamızı istiyorsunuz diyip bizden fikir almaları gerek ben olayın parasında degilim yanlış anlamayın bu şekilde madur duruma düşürülerek affedersiniz ama o adamlar gibi adamlara bu şekilde kıyak geçilmesini eleştiriyorum.