anlamadığım nokta konunun yeri maxigayik değil diyen arkadaşlar adam resmen gaf yapmış kurduğu cümleler bana göre tam bir geyik muhabbeti içeriyo o yüzden buraya açtım konuyu ne yani yeni çıkan web sitelerinemi açaydım yada ücretli scriptleremi açaydım! Doğru yere adminler taşısın ben burayı uygun gördüm ve buraya açtım. siz adamın kurduğu cümleye bakıp yorum yapacağınıza konunun yanlış yerde olduğunu tartışıyorsunuz neyse sorun değil tartışın benim için sorun yok kimsede dediğimi yanlış anlamasın.

Türkiye'de şöyle bir sorun var Müslümanlığın getirdiği davranış koşullarından dolayı herkeze eşit davranmak zorundayız. en azından aklımıza öyle işlemiş bu durum yanlış mı değil tabki herkes sonuçta Allah'ın yarattığı bir kul Müslümanıda Yahudiside Hristiyanıda. İnsan olarak benim gözümde eşit ama bu çok bilmiş Cem Hakko gibi adamları bu şekilde konuşabilecek seviyeye getirenler yine bizler değilmiyiz? Bir ara İtalyan Mallarını Protesto Etmiştik Şimdi neden bu adamı Protesto etmiyoruz. Sözüm meclisden dışarı savunmak yerine tepkimizi en baştan koysak kimse bizim için Türkiye'ye gönülden bağlı halkımız için böyle konuşabilirmi?

Sayın Yöneticiler Konuyu Off-Topic'e Taşıyabilirmisiniz? Oraya Daha Uygun Olur Geyik Değil O Bakımdan