Sen git başkalarına bulaş. Dolandırılmışsın taksimden aşşa.. kasımpaşa.. Bana a1turkiye dedin ben aldım. seninvideo için sadece domain aldım. gider 30 taneyide söyle onları ben aldım deyim. transfer edecek arkadaş bekliyorum. Güveniyorum ederde. sen kalkmışsın bana sabah sabah hikaye okuyorsun bende salak gibi dinliyorum. Yok whoise baktım yok şuna baktım. Gel bana bak kardeş bırak whoisleri felan. bu forumdan o adamdan kaç tane domain alınmış. hepsinin domainleri orada. İlk konu açmalarında onlarıda aynı şeyle suçlayacaksın. Devam et bakalım. Biri elbet hoop dur bakalım der birgün. Ama sana hakkımı helal etmiyorum. Bu hitamlarını Allah senden kat kat çıkarsın. Pişman ol bu söylediklerine Allah'tan sadece bunu diliyorum. Beni alakadar etmiyor. Şimdi msn de paslıyorum bu yazdıklarını asıl *********** o. Hemde dolandırıcıların kralı diyor senin için. Kasa alacakmışsın. Almıyorum demişsin sonra para göndermişsin kasa almayacagın adama sonra ben yolladydımda felan diye adamlardan para istemişsin. dekont mekont bahane diyor. gönderdi iptal etti sonra dekontla para istedi diyor. beni baglamaz bu konular. vargit yoluna Allahından bul kardeş.