bende okan beyle çalışmaktayım gerçekten destek konusunda hiçbir sıkıntı çekemdim şuana kadar... fiyatlarda gerçekten çok uygun.
Eyvallah hocam,inş hep sorunsuz olarak çalışmaya devam ediceğiz.2 vps in seni bekliyor.
hadi bakalim okan dört gözle bekliyoruz şu linux sunucunu..
cpanel de ücretsiz

daha ne denebilir ki hadi hayırlısı bekliyoruz..
Linux sunucularda aslında kararsızım,ilgi nasıl olur ondan endişeliyim,ama çok isteyen olursa hemen sipariş geçip,dağıtıma başlıyacagım.Yorumunu için teşekkurler.
arkadaştan 5 dakika önce 768 ramli bir vps aldım : ), linuxlar geldiğinde birde linux alacağım. Umarım sorun yaşamayız.
Hayırlı olsun hocam.VPS paneli kurup bilgiler e-mail attım,bilgin olsun.

Yukarda da dediğim gibi linux ta kararsızım ilgiye gore alım yapıcam.
hayırlı olsun vps..
yok yok yaşamazsın bi bak devam et okanla çalısmaya canın aldikca almak isteyecek..gidip 2 3 vps daha aalacan

Vallahi hocam pazartesi gunu bir arkadaşa camfrog için vps verdik,4 gunde 5. vps i aldı.Neredeyse 1 sunucuyu doldurdu.

Soylediğim gibi zogmo nun hatları super,o yuzden network sorunu hiç yaratmıyor.İnş hep boyle devam eder,ederiz.
Yukarda yorum yazan herkese teşekkur ederim.Linux server konusunda bazı endişelerim var,ilgi az olur mu v.s diye,bizden linux server dusunen arkadaşlar buraya yazarlarsa yada benle iletişime geçerlerse çok sevinirim.Herkese kolay gelsin.
Saygılar..