UndeaD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar..

3 Senedir Hosting İşinin İçindeyim Ama Bukadar Yeter.. Piyasa Okadar Kötü Durumda.. Okadar çok hostingci varki artık millete 100mb alan 1gb band senelik 15ytl bile çok geliyor gidip çoluk-çocuktan alıyorlar.. hostları kapanınca zırlıyorlar..

bende ne sinir kaldı ne başka birşey.. hosting işini bırakıyorum.. insanlar iyi niyeti suistimal ediyor.. diğer hosting işi yapan arkadaşlara.. başarılar diliyorum..

Not : Sitelere Ni-Osmana Devrettim.. Aynı Şekilde Senelik ve Aylık Ödemeleri Olan Arkadaşlar Artık Ni-Osman'a ödemelerini yapacak.. Senelik Ödeme Yapan Arkadaşlar Aynı Özelliklerle Hesap Süresi Dolana Kadar Ni-Osman'ın serverinda barındırılacak..

Osmanın serverinin özellikleri

Dual Xeon 3.2
4 GB Ram
DC : Nixcon
Panel : WHM / CPanel..

Tekrardan Tüm Hosting işi ile Uğraşan Arkadaşlara Başarılar..

Saygılarımla..
Eser Berk
E-Bilisim.ORG
Eser abi walla Çok üzüldüm sana gerçekten yaa. benim Şuan ki sitem'e whois çek senin bilgilerin çıkıyor. ( Domain'i sen açmıştın çünki ve bilgilerin bazılarını hala değiştirmedik ) 2005'in haziran ayında senden bir domain almıştık. hala unutmuyorum. İşini Sağlam Yapan Ender adamlardan birini daha Kayıp etmiş bulunuyoruz arkadaşlar malesef. eser abi'yi eskiden çok iyi tanıyordum. iyi niyetli ve işini temiz yapıyordu. ne diyim abi senin için neyse hayırlısı o olsun....