Black adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl oluyorda 4/1 fıyatına mal ediyorlar anlatabılırmısın
ramleri kartal sanayıde işlemciyi yazıcıoğlundamı yaptırıyolar yada harddsıkki tornacıda
adamı aşağılamak için komık olmayın
Ben bi nebze anlatayım
Ama amacım ne arkadaşı aşağlamak nede farklı bir durum.
Ramleri index den alıyorlar. (index sadece kurumsal çalışır maliyet fiyatları ummadığınız kadar ucuzdur. Tanıdığınız varsa çok iyi fiyata çok iyi mallar alabilirsiniz.), işlemcileri nerden aldıklarına yaklaştın yazıcıoğlu yanındaki kadıköy pasajının alt katındaki pazardan alıyorlar(Buraya herkesi sokmuyorlar illa tanıdığınız bir kişi olacak çevreden).
Board , ekran kartları gümrük pazarı vardır tahtakalede ordan indirilen mallardan alıyorlar yada f.b. standının yanındaki otoparka kurulan bit pazarı var orda ilk sırada 3. masa Hasan abi vardır yıllardır tanırım 25$ asus board bıraktığını gördüm varsa elinde zaten tezgahta tutmaz ya camel marka büyük bir çantası vardır eğer onu görürseniz sorun görmezseniz sormanıza gerek yok.

300 - 400 $ civarında bir fiyata son model bir CORE2DUO işlemcili 2 GB DDR2 bellekli , 512 MB Ekran kartı olan bir makine sahibi oluyorsunuz.

Şimdi benden kanıt isteyen olur ne yazıkki kanıtım yok istesemde kanıtlayamam zaten ama olurda bir gün kadıköye gidersem çekerim o pazarın bir fotosunu çeker gönderirim.

Birde geçen bir bilgisayar ayarladık 300$ kdv dahil.

P4 3.6
512 DDR
80 GB Hdd
128 MB Ati
17 Flat Monitor.

Yani işi bilen piyasayı bilen iyi makineler toplayabiliyor çok cuzi rakamlara ama 4/1 edermi onu bilemiyorum.