bitanem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin bazi yazınız düşündürdü acaba... Diger yazınız ise, cevap verdirme hakkı dogurdu bana: Domain alanlarla muhatap bile olmaz diyorsunuz , gayet iyi muhattap olunuyorlar, yada ben oldum. Konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun, burda telefonunu farkli dahiliye üstünde arayın derim. Diger bir arkadaş ise bu yazdıklarınızı avukata yazıp verin diyorsunuz, elinde delir, dekont yok ise hangi avukat bunu degere alır sizce?
bitanem;
Sizinle muhatap olmuş olabilirler ama turkticaret.net Türkiye'nin değil dünyanın en berbat hosting hizmeti veren (daha doğrusu veremeyen) firmasıdır.
Şimdiye kadar onlarca defa (müşterilerimin önceden orayla çalışmaları nedeniyle) hosting ve domain hizmeti alımına ve hizmetlerine şahit oldum.
Bu kadar berbat bir hizmet olmaz.
Hala IIS 5.1 kullanıyor.
Şikayetlerin had safhada olması nedeniyle Hostbul'da yorumlarının yayınlanmasına izin vermiyor.
sikayetvar.com'da hakkında bir beyaz eşya veya cam satıcısı firma kadar şikayet var.
Kendilerinden aldığınız her hizmet için (diğer birçok firmanın ücretsiz olarak verdiği hizmetlerden bahsediyorum) ya 8,99 YTL ya da 15,99 YTL ücret ödemek zorundasın.
Daha bu firmanın neyini savunduğunu anlamıyorum.