DooMsDaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzak masaüstü kurmayı denedim ingilizcem kadarıyla anladıgım
baglanılabilen maximum sayıya ulaşilmiş
yani suan birileri var uzak masaustu baglantisi yapan :]
napalim inş daha sonra deneriz : ]
ama bu yorumları gördükten sonra + fiyatları gördükten sonra
ben şimdiden 4. makinanızı kutluyorum. bikac güne cıkar oda : )
Vallahi geceden beri bende giremiyordum.Şimdi bir girdim direk ***** vps olmuş. iyi ki ***** serbest dedik
Şuan deneyebilirsin boşalttım herkesi,yorumun için teşekkur ederim.4. serverı da bugun yarın geçicez gibi.Hayırlısı olsun..

ENDORPHENE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vps çok güzel çalışıyor. O kalabalıkta oyun serverı kurdum deneme için, çok vermli idi. 20 kişi topladım ve araba yarışı oynadık .
Natroda vpsim var şu anda ve 20 kişide kasıyor. Birde üstüne plesk çalışıyordu sizin sunucuda.
Abi o kadar kuruyorsun da beni çağırmıyorsun. İyi çalıştıgına sevindim.Dun 1-2 arkadaşda counter server kurmuş lag ve loss sorunu olmuyor dediler 3 tane aldılar. Bende şaşırdım usa da lag ve loss sorunu olmadıgına,ama zogmo nun hatları gerçekten super,natro dan gelebilirsen hemen

seyitsasmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı satışlar okan ..
evet gerçekten çok güzel..bu arada bi kaç kişi için yazayım..arkadaşlar konuda da geçtiği gibi baiz talihsizlikler yani okanın elinde olmayan sorunlar nedeni ile sornlar olusmustu ama su an bi sorun yok hersey çok güzel..
bi kac arkadas bana mail atmstı onun üzerine yazmak gereksinimi duydum..
kolay gele okan müsterin değilim ama olmayı düşünüyorm
Teşekkur ederim hocam.Yazdıklarını okuyunca musterimsin sandım ama sonra olmadıgın yazınca anladım. Şuanda 3 tane stogumuz kaldı 512 likten,buyuk ihtimal bugun satılır diye dusunuyorum,gelirsen seni 4. server a alırız.

Herkese yorumları için teşekkurler.Deneme halen açıktır. Yalnız ***** dolmuş biraz olmadı tekrar format atıcaz.

Saygılar..