senin adını kullandığına göre seninle bir bağlantısı var müşterilerini dolandıran bir şahsın savunmasını yapıyorsun bir domain taşıyamadık söz konusu kişiye nasıl host satıyorsun sen ve senin gibi hosting şirketleri oldukça bu işten zarar gören çooook olacak müşterilerine allah sabır versin...
Arkadaşım ortada dolandırıcılık yok yukarıdada yazdım sadece benden host alıyordu sattığından haberim yoktu. normal bir müşterimdi. ama son 3 gundur şirketimi manhosta devrettim gibi laflar etmeye başlamış gurkan hiç bir şekilde ortağım değildir ve bana bişi devretmedi . ondan domain alan arkadaşlar beni ilgilendirmez ama hosting alan arkadaşlar zaten bende ve host hizmetleride sürüyor ve kendilerinede host hususunda elimden gelen desteği veriyorum.
eğer sen domaini taşıyamadıysan senin yada müşterinin problemi benim değil bundan sora domain alacağın yere daha dikkatli olursun araştırırsın beni kötülemeyede hiç hakkın yok. sen host sattıın kişilerin gbt sini yapıyorsun galiba.
iyinette hakkında yazanları oku ilk once sen .
Adam gurkandan domain almış benden değil benden neden domain istiyorsun git gurkanı bul ondan iste.ilk once domaine whois çekmeyi öğren bilmiyorsan
ve şunuda belirteyim gurkan *********** değildir. bana ne borcu var nede birşeyi.ben bir zarar görmedim. Sen adamla görüşmeden yada adamı tanımadan boş yere konuşuyorsun. ama maksat satış baltalamak ama boşuna uğraşma derim ben sana senden bana en az 10 müşteri taşındı.