hocam ilk onceleri batiserverden hizmet almayı denedim anlastık odeme yaptım ... anlasmamızda hersey hazır teslim edecekti sonra teslim etti ama ne bilesen var ne pleskte lisasn var ne antirus var ne ip var gunlerce kurmadı sonra herseyi ben buldum lutfen kurdu .. odeme gunume 15 gun vardı bana bir mesaj ben sunucuya para odicem odemeyi erken yap iyide bu beni baglamazki neyse iyi niyetle odedik oder odemez benim makina offf sonra batiserver kayıp gunlerce ulasamadım alahtan atilla yasar devreye girdi beni kurtardı odeme bile almadan makinayı actı ... gunlerce kayıptı sonra baktım msn de beni bloklamıs baska bir adresten ulastım yanlıslık olmus dedi paramı geri odeyin dedim tamam dediler 10 haziranda odicem dedi bugun 21 haziran hala geri odeme yok ve ben gene msn de bloklanmıs haldeyim.. o yuzden sakın arkadaslar uzak durun batiserverden...
emek is gibi laflara kanmayın destek sıfır zaten makinanız surekli ya kapalı ya arızalı kesinlile kimseye tavsiye etmem .. bana inanmayan olursa atilla yasara sorabilir en yakın sahit bu konulara...