Alıntı
Ben bizim türkleri anlayamıyorum gerçekten.Bizim forum kurmaktaki amacımız
www.googlecommunity.com (hintli iki bilgisayar mühendisi açmıştır burayı)gibi türkçe içerikli bilgi paylaşım ortamı oluşturmaktı.MADDİ MANEVİ HİÇ BİR BEKLENTİMİZ YOK BURADAN.
Oradaki üye sayısı 11711 bizim forumun neredeyse 10 katı.ama oradaki kavga küfür karalama laf atma bizdekinden en az 10 kat daha az yada hiç yok.Millet aşmış olay,.süper bir ortam var.Yazıları okurken acayip keyif alıyorum.
Biz bu hintliler kadar gelişememiş bir toplummuyuz?
Nedir bu kavga dövüş anlamıyorum.buradaki modaratör arkadaşlar ve adminler çocuk bakıcısı degiller.Herkez gönüllü yapıyor bu işi.
Günde 12 saat köpek gibi çalışıyorum.Akşam eve gelip forumu açınca sidik yarıştıran mesajları okumak zorunda degiliz ki...
Lütfen herkez daha anlayışlı olsun.Olmak istemeyeni, işine gelmeyeni zorla forumda tutmuyoruz.Ortalık kum gibi forum kaynıyor, başka forumlara gidin lütfen.Windows ekranındaki X işareti basarak ve bu adresi unutarak gelmesin bir daha, burada bulunmaktan keyif almayanlar...
elimizden geldigi kadar son gelişmeleri takip eden bir seo forumu yapma gayretini sürdürmek istiyorum. iyinet forumdaki görevime son vermiş iyinetadmin artık tek ilgilenecegim forum burası.yakında özel makaleler bölümü açmayı planlıyorum.yabancı forumlarda tartışılan güncel konuları direk buraya taşımayı planlıyoruz.