Ben buraya geldiğin günden beri psikolojinin bozuk olduğunu biliyordum yazı şeklinden.Kusura bakma ama ileride inşallah eğer düzelirsen bu konuştuğun her kelimenin sana ne kadar saçma geleceğine çok eminim.Ayrıca sabahtan gecelere kadar bilgisayar başında durmakda adamı çıldırtıyor çıkın gezin ben bıraktım ha sorunlarım yoktu o ayrı ama gerçek hayat daha güzel ne olursa olsun.
Ben buraya geldiğimde 2,5 yıl oluyor.Şuan 18 yaşındasın.Yani ozaman 15 yaşındaymışsın.15 Yaşında bir çocuk olarak yazdıklarımı algılamakta güçlük çekmen gayet normal,Bazen feslefik bazen devrik ,bazen entel dantel yazılar yazmanın piskolojiyle ne alakası var.Bu bir karakterdir.Ayrıca ne demek Piskolojinin bozuk olduğunu biliyordum..Lütfen yorum yazarken biraz daha şeffaf olalım.
Ayrıca Bazı arkadaşlar bilgisayar falan demiş.Ya kendi hayatlarıyla alakalı yorumlar yazıyorlar yada başka birşey.Benim bilgisayarla alakalı bir sorunum yokki.
Ben öyle birşey yazmadımki.Niye oraya yogunlaşılmış anlamadım.Benim öyle bir sorunum yok arkadaşlar.Zaman zaman dışarı çıkıyorum.Mesela 3-4 ay önce 1 ay mersinde kaldım.3 aydır dışarı çıkmıyorum lafına bakmayın siz şiirsel anlatım o
Yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Yinede şu sıralar İstanbul yada yine mersin yapmayı düşünüyorum.Şu konumda soyut sorunları aşabilirim ama somut sorunları nekadar aşabilirim bilmiyorum kafa dinleyerek yada tatil yaparak.