ReGuaLx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almanya ya hosgeldın The Hawk. Yav klavye baya bi sorun yapmış sana , ama ben Pc yi tamamen turkceye çevirdim (klavyeyide böyle daha rahat kullanıyorum. Mineralwasser (soda) ları bir süre içememiştim ben, Nedense normal tr deki sodalardan daha farklı gelıyordu tadı, Ezan konusuna gelınce gercekten de cok acı bir durum. Bunlarda yetmezmiş gibi şimdi benım bulundugum şehirdeki Turk okullarını kapattılar, Kücük turk cocuklarımızın kendi anadillerini unutması için cabalıyorlar, fakat bizler buna göz yummadık, Belediye Başkanı nı mahkemeye verdik bu kararından dolayı, eger sonuc alamazsak bu iş AB İnsan Hakları Mahkemesine kadar uzayacak. Neyse ben cok konustum yine . Her nerede olursak olalım kendı dılımıze sahip cıkalım arkadaslar.
Tekrar Hosgeldin Almanya'ya
Karlsruhe/Rastatt dan selamlar.
Saol hosbulduk. Ben buradaki Türk okulunu cok sevdim ve mudurunu de tabi saolsun internete hep buradan baglaniyorum. Acaba oradaki okulu kapatmalarinin gerekcesi neydi sasiyorum bu almanlara.

Black SEO isini bosver üniyi bitirelim kendi algoritmalarimiz ile yeni bir arama motoru kurariz.

Kerem Netdirect sanirim Münih"te idi bir ara ugrar kulaklarini cekerim kecilerin.