Ya Sen kimsinki Sana Saygı Göstercem benim ne işim olur seninle + 1 sunucum olduğunu nerden biliyorsun yanımdamısın ve sen beni ne kadar tanıyorsun burası sıradan bir yer değil nerde olduğunun ve konumunun ne olduğuna dikkat et

TurkoLoco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Yetersiz bilgi verdin, sadece yurt disinda makinanin oldugunu soyledin, bir havalara girdin.

2) "Vps ile işim Olmaz Birebir Sunucu Anlayan insanın Hali Başka Oluyor Canım + abartı bir hız değil neden şaşırdınız ki "

diye yazdiniz, hayir abartili bir hiz degil, ama simdi sizin soylediginiz sey bu oluyor... bu datacenter her bir musteriye 100 mbit baglanti veriyor... Vermiyor, paylasimli dagtiliyor ve genelde 100den cok daha altinda oluyor hizlar.

3) "Haydaaa arkadaşlar neyin peşindesiniz anlamıyorum ki Hem Herşeye Atlıyorsunuz Hemde Osuruktan Nem kapıyorsunuz Burda Sidik Yarıştırmıyoruz iş yapmaya çalışıyoruz sen bir işin olduda ben sana söylediğimden farklı bir muamele yapıp işini aksattım mı yada 100mbit dedim de 10mbit le saatlercemi uğraştım ne yapabilirsem onu yazdım Daha Fazla Konunu Dağıtılmaısnı istemiyorum ilgili arkadaştan gereksiz mesajların silinmesini talep ediyorum iyi akşamlar "

Demisin, hayir herseye atlamiyorum, sizin yetersiz bilgi vermenizden dolayi bir soru dile getirmistim, ve sizde herseyi biler gibide cevap verdin, o zaman ustune giderim... Onunde hayvan yok, bir serverin oldugu icin kendini kralin oglu oldugunu sanma. Biraz bana saygi gostersen belki boyle konusmak zorundada kalmazdim...

Tesekkurler