Uzaktan erişim olduğundan ya kullancı kaba bir taslak çizerek gönderecek, onu hayal ettiğine en yakın grafikle doyuracağım, yada ben bunla uğraşamam diyorsa benim görüş açıma teslim olacak. Bir siteyi oluşturmadan önce en kaba halini basitçe 10-20 dk'da çizer html'e dökmeden onay isterim.
Ama dediğiniz gibi defalarca imajı gönderip, devamlı kusur bulan müşteriden gelecek olan 3-5 kuruş içinde haftalarımı harcayamam. Çünkü biliyorum ki bu iş devamlı sürecek. Ve ben yeter demesem kim bilir belki aylarca imaj gönder değiştir ile geçecek.
Baskın grafik becerim yoktur. Daima programlama sektörüne yöneldim. Benim için altyapı önemli, grafik ikinci planda diyorsanız her türlü çalışır ve maddiyatta da gerekli düzeyde anlaşırız. Ama Angelside'nin bahsettiği gruba giren mükemmeliyetçi ama yapılanıda düşük maaliyete çekmeye çalışan kişiler ile de asla çalışmam. Bir defa bu ilişki yaşamışsam kişiyle bir daha yüksek fiyat dahi sunsa asla çalışmam.
Bu sektörü inceleyen, içinde olan bir çok kişi beni tanır, bilir. En azından nickimi, adımı bilmesede fayda sağlamaya çalıştığım sitelerimi duymuştur. Bu sektörde gelip geçici, iş yapıp bedelini alıp kaybolanlardan değil, bedelini aldıktan sonrada gerekli desteği verenlerdenim.
O css galerilerinde yer alan siteler (kişisel beceriler hariç) o hale getirilmesi için harcanan maddiyatı da düşününüz.
Not : Galerileri yabana atmayın, 3 sitem ekli ve hergün galerilerin toplamında 50~ kullanıcının geri dönüşümü var. İlk kayıt haftası bu sayı çok yüksekti.