Yahu Arkadaşım çok hoş bir fikir oluşturmuşsun ve forumdaki arkadaşlar ile paylaşma lütfunda bulunmuşsun. Lakin bakıyorum ki kimse bu mesajına bir yorum bile yazmamış. Off-Topic'teki herhangibir spor haberi üzerine ateşli tartışmalar dönerken bu başlığı ne yazık ki okuyan sayısı bile çok az.. Nereden Kaldı R10'un birlikteliği??? Gerçek bir R10 üyesi olmanın temel öğelerinden biri de SANIYORUM Kİ yardımsever, hoşgörülü, geniş kalpli ve vicdanlı olmaktır.... BAZI arkadaşlar ufak tefek hesapların içine dalmış bugününe bakarken, geleceğini ve vicdanı ile huzurunun derinliklerini hissedebilen arkadaşlarımın bu güzel fikri gözden kaçırdığını umuyorum. ARKADAŞLAR LÜTFEN KONU İLE İLGİLENELİM.

Düşünsenize bu olay sizin de benim de başıma gelebilir. Allah'ın Takdiridir. Hiçbirimiz gelecekte şuanki gibi olacağımızı garanti edemeyiz.

Bu açıdan bu başlık altında bir GÖNÜLLÜ GRUBU oluşturup ayda bir banner,logo vb. çalışmalar yapıp dekont karşılığında çalışmaları teslim edelim.

Bu arada şu ana kadar bu gönül ferahlığından haz almamış arkadaşlarımız VAR İSE onlara da duyurulur.. Lütfen yardımcı olalım.