Sıkıcı olmaya başladı artık, benim sorunlarım bana yetiyor, insanı herşeyden soğutuyorlar, çalmışın diyen bile benim modu kullanıyor.

Bunu buraya yazmaktan klendimi alı koyamadım, bu saatte yazacak kimsem yok. Adamlar ALEXIS adını gördüğü yerde saçmalıyor. Sanki onlara birşey yapmışım.

Bana çok havalı, kendini birşey sanıyor, artist diyenlere toplu yanıt:

Alıntı
Ben birşeyim, çünkü insanlar beni konuşuyor, karalamaya çalışıyor, hem benim modlarımı kullanıyor hem de çalıntı diyor. Sen benim adımı biliyorsun, ama ben senin adını ilk defa görüyorum.

Artist isem havalı isem, sana ne zararı dokunuyor? Sorunu mu cevaplamadım ? Yanlış yere konu açtın diye konunu mu kilitledim? Söylüyorum böyle diyenlerin hepsi beni bir gram tanımayan insanların yorumu. Çünkü istediklerini yapmamışım. Onlara yardım etmemişimdir.

Artık kimseye yardım edesim, en basit sorusunu bile cevaplayasım yok. Tüm yardım severliğimi yitirdim, "parayı veren düdüğü çalar" mantığını benimsemeye başladım.

Eğer yardımı gerçekten hak eden varsa, istediği yardımı mutlaka bulur. Arama yapar, düzgün ve geniş soru sorar, yaptıklarını anlatır, düzeltmek için verdiği çabayı ve neler yaptığını yazar.