Donbalak tsk ederim bilgin için. Evet arkadaşlar ben yeni tasarım veya kodlama istemiyorum. Var olan siteme menu eklenecektir. Yalnız orta sayfasını degişceksiniz sitenin rengine gore. İçerikleri sırayla size bildircem örneklerimi verdim. Olaya şu şekilde bakın oyun başı bu fiatı alırım diyorsunuz mesela, html sayfa başı bu fiyatı alırım diyorsunuz. İşin tuvafı şurda oluştu şu güne kadar herkez htm siteler basit demiştir. Asp, php ciler html sayfa edemiyor, nedeniyse emek istiyor buda burdan anlaşılsın istedim. Neyse istedigimi tam anlıyan pm atsın. pm de hiç bir yere mesaj atmıyanlar var. ben nasıl güvencem? Güvencesi varsa buyursun derim. Birde siteyi full 200 ytl ye yaparım diyen arkadaşımız var. full site olmuyacak. var olan sitelere menulerimi cogaltma yaptırcam. Bu dediklerime evet edebilirim diyen varsa bekliyorum. Lütfen bilen biri olsun çok anlatıyorum. Hem sizin hemde benim zamanım gidiyor. Donbalak ın iş baş,ı menu başı şu fiatı alırım prensibi çok güzeldir. Öyle biri olursa sevinirim. Mesela bana 50 sayfa için 500 ytl demiyceksiniz. Piyasaya göre anlaşmak isterim. Anlaştıgım kişiyle 2 site arasında dönüşümlü iş verilcektir. İlk postumda da belirttim fiyatı bana asla bırakmayın, siz emeginiz karşıgını söyleyin. Html sayfa yapan, veya sitesi olan varsa görmem içinde pm atab
lir.