Merhaba, Manuel elle html içerikler oluşturcak kişi ariyorum. 1 veya 2 kişi lazım bana 50 sayfa yaparım bu fiyatı alırım yada, 200 sayfa yaparım bu fiyatı isterim diye belirtin. Örnek normal elle yapılan html siteleri sevdigim için bu şekilde istiyorum. Mesela klip.html index dir klipin katogorisi yerli klipler.html turk_klipler.html anatabildim sanırım. Yada msn de detaylı anlatırım. Bu benim belirtecegim içeriklere göre gidecektir. 2 site arasında dönüşümlü çalışacak güvenli biri varsa pm yle bilgi versin, veya msn adresini burda yazsın.
Bana ne kadar vereceksin diye soru sormayın siz çalışma fiyatını söyleyin ben uygunsa okeylerim. Eminimki para konusunda anlaşabilecegiz. Html basit deniliyor fakat, emek isteyen yerdir anlıyan birini istiyorum.
ücret havale yoluyla yapılcakdır. eft şekilde istiyene garanti bankası, iş bankasıda olur.
edit: pm lerde farklı sonuç alıyorum. Ben yeniden site yaptirmiycam. içerik oluşcak. Lütfen öneri ve yeni site konusu demeyin. Para işi banada kalmasın siz söyleyin, söylerkende piyasaya göre söyleyin. Ben icerikleri derim, sizde fiyatı. İsterseniz aylık olarakda çalışabilirsiniz.