Selamlar,
gonullu webmaster arkadaslar bir onerim olacak R10.net olarak ayda yada yılda [kabul etmezseniz hiçbir zaman] bir yada birkaç kez çeşitli yardım kampanyaları düzenleyelim görüşündeyim. Biraz Açıklayayım:

1) Neden

Gerek dinimiz İslam' ın gerekse insanlığın gereği* olarak muhtaçlara yardım etmemiz bizim en önemli görevlerimizdendir. Bu insani vazifeyi toplu olarak gerçeleştirerek feyzini arttırmak niyetindeyiz.

2) Nasıl

Mesela yarın yada bu hafta gönüllü 20 webmaster katıldı. Bu webmasterlar bir günlük örneğin banner yapıyorlar, bu bannerın ücretini almayıp, ücreti kadar Afrika görecek - Anasayfa a yatirilmis dekontla teslim edecek bannerı.

3) Niçin AfrikaGörecek.com

- Sitesinide gezerseniz somut bir şekilde Afrika'daki sağlık sorununu ve katarakt hastalığıyla mücadeleyi görebilirsiniz.
- Ameliyat bedelinin 100 YTL gibi dusuk bir fiyat olması ile gucluk cikmamasi.

- Bildiğiniz üzere yardimin gizli olani makbuldur. Bu yardimlari da asil yardim edenler değil de müsterileri yatiracak.
Soru: Herkesin ameli kendine ister yardım ederim ister etmem ?
Cevap: Eğer katılım olmazsa zaten gerçekleşmeyecek kimseyi zorlayacak veya ikna edecek değiliz, maddi problemleriniz olabilir yada benzeri sorunlar. Tamamen vicdan meselesi, kimse karışamaz.

*Andolsun, Allah İsrailoğullarından sağlam söz almıştı. Onlardan on iki temsilci -başkan- seçmiştik. Allah şöyle demişti: "Sizinle beraberim. Andolsun eğer namazı kılar, zekatı verir ve elçilerime inanır, onları desteklerseniz, (fakirlere gönülden yardımda bulunarak) Allah'a güzel bir borç verirseniz, elbette sizin kötülüklerinizi örterim ve andolsun sizi, içinden ırmaklar akan cennetlere koyarım. Ama bundan sonra sizden kim inkar ederse, mutlaka o, dümdüz yoldan sapmıştır."[Maide 12]

Merak Ettikleriniz İçin Post Atabilirsiniz