Alıntı
Bu suallere cevap bulabildiğimiz ölçüde birşeyler diyebilmeye çalışabiliriz gibi geliyor bana, yok bunları hiç mi ama hiç düşünmeden etmeden, ne demek sen şimdi biz Türklere barbar ve internet korsanımı diyorsun demeye çalışırsak birbirimize, daha benim yazdığım çok şey size ilginç gelmeye devam edecektir o zaman. Neyse konu yazdıkça uzar burda isterseniz msn adresimi verebilirim... Kalın sağlıcakla...
Bu kısma benim yerime codaratör cevap vermiş ;
Alıntı
Ben yukarıdaki cevabı yazarken dikkat edersen senin bilmediğini belirten bir ibare koymamışım. Sadece bunu yanlış anlaşılabileceğini belirtmişim, ayrıca böyle bir şeyi yazamzsın diye bir ibare de yok (senin ifade özgürlüünü ksıtlayan ). Haaa, yazdıklarını karşı çıkabilirim, katılmayabilirim, reddedebilirim.. o da benim ifade özgürlüğüm.
"3 farklı mesaj yan yana koyularak ( aralarında hala çözülememiş istihbarat bağları var ! ) sonuca bağlanmaya kalkılırsa ve konunun muhteviyatı bu mesajlardan biraz uzaksa, "içeriğin" verdiği mesaj ,bir psikolojik etki bırakmaya yöneliktir" diye düşünülür !
Lakin bu her zaman böyle olmaz.Bende bunu anlamak için seni sinirlendirecek sorular sordum.Bir insan sinirlendiğinde gerçek düşüncesini belli eder.Açıkçası düşündüklerinin Türk halkına hizmet edecek nitelikte olması beni sevindirdi.