ay_danscisi adlı üyeden alıntı:
Son satıra biraz açıklık getirebilir misin ?
Bu olayı karikatür olayına bağlamandaki amaç ne ?
Düz mantık düşünürsek ; " Danimarka kadar fikirlere hoş görülü değiliz, papazlarını öldürürüz, sitelerini hackleriz , çünkü biz barbar türkleriz. " mi demeye çalışıyorsun ?
İlginç !
Sanıyorum siz kumandansınız? Yanılıyorsam düzeltin ve izninizle sorduğum sorulara cevap bulmaya çalışın...
Neden hep düz mantık düşünüyorsunuz? Sizce Trabzon'daki olay münferit mi? Olayda kullanıldığı iddia edilen avusturya yapımı hayalet silahın, Karadeniz gibi Türk yapımı herhangi bir silahın bolca bulunabildiği bir yerde sizce garip durmuyor mu? Yada sizce danimarka'daki vaya fransa'daki olay sadece ifade özgürlüğü mü? Neden hep olaylara tek bir açıdan bakıyorsunuz. abd dış işleri bakanı, neden Suriye ve İran için karikatür krizini kullanarak fırsatçılık yapıyor diyor da, acaba kendileri bu şekiklde bir açıklama yaparak kendi ülkesi adına fırsatçılık yapmış olmuyor mu?
Bu suallere cevap bulabildiğimiz ölçüde birşeyler diyebilmeye çalışabiliriz gibi geliyor bana, yok bunları hiç mi ama hiç düşünmeden etmeden, ne demek sen şimdi biz Türklere barbar ve internet korsanımı diyorsun demeye çalışırsak birbirimize, daha benim yazdığım çok şey size ilginç gelmeye devam edecektir o zaman. Neyse konu yazdıkça uzar burda isterseniz msn adresimi verebilirim... Kalın sağlıcakla...
coderator adlı üyeden alıntı:
Kardeş darılma bu kelime grubunu kullandıkça, akıllarda yer ederek buna katkıda bulunduğunun farkında mısın? Türkler hiç bir zaman barbar olmamıştır olmayacaktır da. 600 yıl dünyayı başarıyla yönetmiş, ve hiç bir ırka zülum etmemişlerdir.
Uyardığın için sağol abisi, kardeş dediğine göre muhtemelen benden büyüksün? Bana isnat ettiğin sözlerini, olabilecekleri görmeye çalıştığım için "ifade özgürlüğüne" vurulmuş bir darbe olarak algılıyorum

Türkler ve İslam medeniyetleri konusunda emin ol bilgim en az senin kadar yada bilemiyorum ama senden fazlaca bilgim olabilir, o sebeple Türklerin barbar olmadığını ve olamayacağını bildiğimi belirtmek ister ve salı günleri saat 19:00 - 21:00 arası TGRT fm de salı tarih sohbetleri programını dinlemeye davet ederim...
Bu arada Radmin'e katılıyorum yapabileceğimizin en iyisi olan boykot kararını destekliyorum...