Zion adlı üyeden alıntı:
amacım konuyu bulandırmak değildi, MoD'a diğer söyledikleri konusunda katılıyorum, ben sadece bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.
Cidden Ziansin.. Ziyansin Zion.

Şunu tekrarliyorum ve tekrarladim şu turkiye'de hep bana olayı kalkmadigi surece kimse bi yere gidemez böyle düşüncesiz insanlar oldugu sürece ve kendi acilarindan kendi cikarlari dogrultusunda vatan kavramini bile anlamayan insanlar oldugu surece geleceği göklere taşıyamayız. Hala böyle lamer hacker zart zurt konusuruz...

Arkadaşım Lamer dedigin insan eline syn flood 'u alip dcc patlatiyor bilmem ama bunun ne anlama geldigini biliyor musun ? adam hollandada ddos cakiyor amerika'da traffic patliyor acaba bunu yapan lamermidir.?

Hicbir Hacker veya LAMER cikipta ben suyum buyum demez zaten yapicagi isi lafta degil icraatinda gösterir eywallah der ceker gider..

CW'ye gelince hobaa doktoray'dan 1 numara olmaz. para pesinde kosan i....n biri hic gerek yok . boşuna birbirimizi kırmaya degil 50 bin uye 500 bin uye bile olsa oradan 2 güzellik olur 1 paraci 2 emici. başka bişey olmaz...

Bilgilerimi Sundum Herkesin Kendi Şahsi Fikirleridir... Ben Kendi Düşüncemi Koydum. Teşekkürler.