MoD adlı üyeden alıntı:
Anlatirsan bence faydali olur. Hacking konusunda sizin gibi duayenlerde susarsa lamerler ciddi anlamda hack olmayan bu isleri yapmaya devam ederler.
Konuya donersek, ilkay imzandaki yazi herseyi anlatiyor. Birlesik devletler'in sozcusu Rice karikatur konusunda milleti gaza getiren Suriye ve Iran'dir demis. Iki ay icin bu ulkelere tekrar terorist ulke imaji gecirilip bir askeri operasyon yapilirsa sasmam. Amerika Iran'a girebilir mi, oda ayri bir konu. ( Yazimi okuyan CIA ajani, ben o degilim )
Kültürel yozlasmayi basariyla uygulayan harici bedhah'lar icerideki multi-modern aydinlarin destegiyle Türk istiklaline duyarsiz nesillerin mimari olmayi basardilar. "Kainatin Efendisi" olarak adlandirilan Peygamberimize yapilan edepsizlige yorumlari yapan Türk genclerinin yazdiklarindan örnekler;
- Adamlar musluman degil, Onlar icin kutsal olmayan sey icin yargilayamayiz.
- Basinda ozgurluk denen birsey var.
- Muhammed(*)'de insandir. Normaldir.
..vs
* Hz. Muhammed'e "Muhammed" demek nasil bir mantiktir bunuda anlamadim. Laiklikse bir yere kadar olmali. Bu ulkenin kurtarilmasinda buyuk katkisi olan Ataturk'u anarken dahi Ulu onder derken gocunmayan bir milletiz. Neden Peygamberimize ismiyle hitap edecek kadar maneviyattan uzak kaldik ?
ilkay actigin konudan cok saptim. Kusura bakmayin. Ama ise donmeden konuyla alakali paylasmak istedigim herseyi yazmak istedim. Benligini kaybeden uluslar herseyini kaybeder. Bu olaya kendi icinde dahi olsa itiraz etmeyen bir insan olacagini sanmiyordum. Ne yazikki varmis. ( Zion bu bolumun seninle alakasi yok inan )
Öncelikle +1 .
Birde Türkiyede Hacker Yok,Bunu Lamerler Yapar Gibi Açıklamalar Yapılıyor.Bu saldırılar Dos atak,Trojen Atak gibi genelde herkesın bıldıgı ama ciddi anlamda Herkesın yapamadıgı saldırılardır.Ya Sistem çökertilir Yada sisteme girilir.Yada sistem yavaşlatılır.Birde eksta Olarak İndex atma yada Sayfada bulunan her durlu Logonun üstüne Logo yazmak vs.. Bunun dışında Bır uygulama Yapılmaz.Bu soyledıgım 3 şeyi Yapan HACKER 'dir.Lamerlik ''Kısacası kendilerinin bulmadığı bir şeyi ben buldum diye nitelendiren, kendilerinin yapmadığı bir şeyi ben yaptım diyen. Kendilerini HACKER zanneden ve asla o mertebeye eremeyen insanlara verilen addır. '' Bu insanlar genelde birde Msn hackleyen İrc de kanal saldırısı yapan Protat kullanan İnsanlarada Diyebiliriz.
Geçen Bir arkadaşım Yine r10'da Cyber Warrior'un Lamer takımı oldugunu 15 Yaş İnsanların Bulundugunu Belirtmişti.Şu an Cybnerde 50 bini Aşkın Üye vAR Ve ortalama Takımda 500 Ü aşkın İnsan bulunmakta.Bu İnsanlardan 2-3 Ü ile yüzyüze görüşme fırsatım Olmuştu.
BENCE TÜRKİYEDE HACKER YOK YADA BUNU YAPANLAR LAMER sözünü birdaha gözden geçirelim.