Sevgili DataTeknoloji deki okan yeni msn açıp ( eskisine ne olduysa ) bana mesaj gönderdi msn'den
vps@datateknoloji.com.tr:

Merhaba Alaadin Bey, valueserver ile yogun gorusmelerime rağmen malesef bir sonuc alamadık, sabah server@datateknoloji.com.tr ye yazdıklarınızı aldım, 5 gunluk sunucunun erken kesilmesi nedeniyle 5 gunluk kesilme ucreti 27,5 YTL sitenizdeki hesap numaralarından birisine gonderilecektir.

evet anlıyorum ama "firmamız yedeklerden sorumlu değildir",istediğiniz geri iade mumkun olamaz,çunku gonderdiğiniz aylık ucret dc ye zaten odenmiştir.Size odenecek olan 5 gunluk tutar da dc den geri alınamamaktadır. Direk firmamız karşılayacaktır,

almanya ile zaten sorunlarımız vardı,tum sorunlar da almanya ile yaşanmıştı zaten,usa daki dc lerle sorun yaşamamıştık,ben tekrar sizden firmam adına ozur dilerim,iyi çalışmalar..

Yani bu arkadaş benim tüm yedeklerimin, elimde olmayan 2 site tasarımının, forum yedeklerinin ve tüm emeğimle giden müşterilerin zararı olarak 27.5 ytl gönderecekmiş. Bozdur bozdur harca hesabı, ne kdr eziklik ve ne kdr vahim bi durum...

Lütfen hizmet almadan önce kişiyi veya firmayı burada sorun, bilgi alın. Ben yandım siz yanmayın...