Merhaba
Hanidir (dusundugunuzden de cok uzun zamandan beri, yabana atilamayacak kadar belki de) asinasi oldugum konuda siteler yapmaktayim, varolanlara bakmaktayim ve olabilecek olanlara bakmaktayim. Yine hanidir de DMOZ dizininde kendi alanimdaki sitelere bakmaktayim. Hayretler verici sekilde yine hanidir de bu bolume kayit yaptirmaya calismaktayim. Daha hayret verici olani ise bu hanidir zamandan beri de yaptiramamaktayim. Bu yaptiramadigim zaman kadardir da yaptirmis olanlara bakmaktayim ve cogunda da benim yaptigimdan bir fazlalik bulamamaktayim. Yine bu kadar haniden beri de iyiniyetimi korumaktayim ve bunu istemekteyim. Ancak bircok makalede de okudugum uzere biseyi gorEMEmekteyim. (Asil sorunum bu degil ya onu da arada sormadan edemedim, kimse alinmadigi icin sikayetci degil mi ?) Parantezini gectikten sonra aklima gelen yazilardan yola cikarak biseyler sormak istedim.
Simdi site konusu oldugu aramalarda birinci sayfada falan fi$man. Editorler de geziyor bakiyor, eh bunca zamandir acik ya bu site. Gormuslerdir herhalde bu aramalarda benim siteyi de. Yine iyiniyeti bozmuyorum ben (hala) diyorum ki "e demek bu dizine girmek icin daha iyisini yapmak lazim", diyorum demesine de.. kendimi de inandiramiyorum buna dizindekileri gordukce. Acaba diyorum ben mi gormek istedigim gibi goruyorum, objektif olamiyorum mu acaba diyorum..ki hani meslegim geregi de bende en cok aranan ozelliktir diye de bi not duseyim efendim. Yok, bu da tatmin etmiyor beni basliyorum yalvarir gibi etrafimdekilere sormaya, hakkim mi degil mi diye. Iyiniyetimi bozacak cevaplar aliyorum efendime soyleyeyim tum forumlarda gordugum yazilarin iltifat kalabilecegi, hatta kimisi icin dava acilabilecek kadar agir sozler duyuyorum ama iyiniyetimi bozmuyorum. Eh, hazir bozmamisken bir sorayim dedim siz forum sakinlerine.
Ya ben neyi yanlis yapiyorum ?