****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben zuken ile görüştüm script bana ait dedi

r3dl3g3nd bu konuda geçerli bir kanıtın varmı ?
Turknetserver sahıbı ahmet erenle gorustum.

r3dl3g3nd bu arkadasın Ismı Cagri berat.Wardomda benı tanıyanlar bılır uzun seneler yonetıcıydım.O script konusunu anlattım ben labiduya benım yazdıgım ve sırketın dıger scriptlerın sadecehostıng de barınan sunucusu hacklendı ve sıtelere bakarsanız cogu bakıma alındı.Savcılıga rootlayan ve dagıtanlar verılmeyı dusunuyor.Bu konuyu yazmaya bile gerek yok.

Sadece soyleyecegın bu konuyu kısaca ozeylıyecek.Wardomda bır cok yazdıgım ve hackledıgım scriptı dagıttım sadece gereklı yasalar cıkana kadar.Ondan sonra 1 tane ***** yazılım kalmadı arsıvımde.Ve wardomdakı 4-5 php coderden bırıyım zaten hepımız bırlıkte wardomu 2 ay kadar once bıraktık.Su an o forumun mudavını olan ve benimlede kısısel problemı olan bır arkadastır.Konunun muhattabı r10.net degıldır.Kanıtı olmıyacagı gibi göz göre göre iftira atan birinin banlanması gerektıgını dusunuyorum.Wardomu bırakmamızın nedeni web masterlık la alakası olmayan kısılerden arınmaktı kım davetıye verdıyse burayada gelmısler.Bir başlık ortalık karısmıs zaten.

Birde scripti alan kısı zaten ekleme cıkartmalar yaparlar,yazmadıgımında zaten haklarını almısımdır Kendi adıma konusuyorum.

Konuyu açan arkadaş:
http://www.wardom.org/cgi-ve-php-scriptleri-f36.html

Cgrbrt nıcklı arkadastır.

Sadece sunu soylemek gerekıyor.Şimdiye kadar 2 kodu bır araya getıremeyen kısıler ne zamandan berı insanlara suç atmaya basladılar.

Lütfen konularda duyarlı olalım.Dıger verdıgı orneklerındede emınım kanıtı yoktur.

saygılar