Bi kerede bana denk geldi böyle.Belki biraz saçma gelebilir ama cidden bunların hepsi yaşandı. Nasıl mı ? yaziyorum :P

Bi arkadaş beni refere olarak göstercekti bi arkadaşlık[yabancı] sitesine, neyse girelim kayit olalim dedik.. nette tanımadığım yerlerde fotoğrafımın olmasını sevmediğimden, e malum bide arkadaş hatrı var arada neyse kayıt olduk profil bilgilerimizi girdik. ülke : United Kingdom olarak seçtim. msn bölümünde kendi msn passaport olarak kullandığım mailimi girdim. 2 tane kıytırık fotoğraf attım. aradan 1 hafta geçti biri eklemiş acayip bi adres dedim ala bu kimdir acep. neyse konuşma :
a: ablamız
b: ben
Alıntı
a: hi[selam]
b: hi[selam]
a: how are you?[nasılsın]
b: im ok thnx you?[iyiyim tşk.ler sen?]
a: im k thnx.[iyiyim tşk.ler]
....... içimden belamıdır nedir diyorum nerden geldi şimdi
a: where are you from?[nerede yaşıyosun?/nerelisin?]
b: u.k@liverpool[ingiltere@liverpool şehri :P][hiç bozuntuya vermedim. o siteden olduğunu biliyorum. ]
a: really? that nice.![gerçektenmi? güzel]
b: and you?[sen?]
a: Turkey@İzmit
b: [ok nice.][kriz geçiren insan tiplemesi modundayım ]
a: what's ur job?[meslek ne?]
b: im student[öğrenciyim]
a: what about?[neyle ilgili?veya bölüm?]
b: high school[lisedeyim]
a: nice im student in kocaeli university i ll gradute next week[güzel bende Kocaeli Üni.'de öğrenciyim.önümüzdeki hafta mezun olucam.]
b: ok nice. im happy 4 u[guzel,sevindim adina]
neyse dedim ufaktan ufaktan açılalım tür olduğumuzu anlasın.
Alıntı
b:hi
a:hi
b:i wanna say anything. bt dont angry me ok ? [ sana birşey söylemek istiyorum fakat kızmıycaksın tamam mı?]
a: ok tell me [tmm söyle]
b: how i can trust you?[sana nasıl güvenebilirim?]
a: i promise [söz veriyorum]
b: [sadece bunu yazdıktan sonra aynen bunu dedi ]
a: aslında ben tahmin edebiliyorum
b: hönk!!
a: bi zaman zarfinda yanlış kullandın
b: nassi ya ? sen biliyomuydun türk olduğumu ?
a: hee tipinden belli zaten
b: türküm bi itiraz mi var?
a: yok ama çok yakışıklısın
b: bi s.e işim gücüm var.
a: tmm

böyle bi hikaye işte tuhaftır. kızı engellemedim. ingilizce öğretmenliği okuyomuş bizede zaten böyleleri vurur dedim içimden :P