Valla bişi yazmayacaktım ama kalbini kırmak istememiştim.
Arkadaşım neden forum açtın ?
Bir forumdan çıkan arkadaşlık ne olur ? hani sözüm şu yukarıdakine nick bulanlara.
Online sohbet defteri, yukarıdakine nick bul, aşağıdakine göre bilmem ne bul.
Böyle şeyler artık baydı.
Görsel olarak site 0. Hani çok farklı bişiler yapsanda güzel olsa.
Yukarıdaki resimlere anlam veremedim. Kocaman... Ark tabanı sitenin arka tabanı ile uyuşmuyor.
Üye ol yazısı adeta monitorden çıkarak kafama vurdu üye ol diye.
Site içerisinde kullandığın cümleler daha önceden çoğu kişi tarafından kullanıldı.
Sitenin backround rengi siyah. Bunu hack siteleri kullanır genellikle hiç yakışmamış bilmem senmi ayarladın.
Forumlarda büyük harf kullanmak bağırmaktır. Kötü gözükür diye bağırırken millet kategori başlıklarının hepsini büyük harf ile yapmışın.
Logonu ms paint demi yaptın bilmiyorum ama emeğine sağlık yinede uğraşmışın ama doğruyu diyorum gerçekten olmamış.
Ayrıca vbulletinin lisanslımı o tartışılır.
Farklı olacağız demişsin ama kuralların bile farklı bir sitenden alınmış
"amaçlı ticari firma ismi veya telefon verilemez" - Google'da Ara
Son olarak domain, domainden çok türkiye plakası gibi geldi.
doğruyu söylüyorum.
bu şekilde başarılı olamazsın. bunu düşün diyelimki r10 forumu veya büyük forumlardan birisi kapatılacak ve senin sitene yönlendirilecek... bu durumda ne yapabilirsin ???
1.BW 10 saniyede ıslanmış kuş gibi uçacak.
2.Üyelerini yönetemeyeceksin.
3.Sorumluluk seni kavuracak. Büyük ihtimal lise öğrencisisin.
daha neler neler.
elimde olsa antiforum sitesi açıp her yere karış karış reklam vericem.
user lar ne yapacağını şaşırdı. forumlar olmuş char sitesi.
işi ciddi yapanlar zedeleniyor.
çünkü internete atılan arkadaşlar fikir bulamayıp hemen forum kuruyorlar. ee aylık ücreti reseller alıp 20ytl ye host satarsak böyle olur.
Eğer ciddi olacağım diyorsan kapat bu siteyi. Biraz düşün 1 gece veya 1 ay ve bu süre içerisinde düşün fikir bul. ne yapsam tutulur diye düşün. güzel birşeyler çıkar ortaya..
Kolay gelsin.