monster osc degıl mı bu?
saygılar
Düzenleme:
osCommerce Template #9005 by Monet
linktekı osc 2.2 ait olan 9005 kodlu yazılımdır.
Ancak bunu eğer siz editlediyseniz çok guzel editlemişsiniz.Keşke osc oldugunu belirtip editlemenizden dolayı pazarlasaydınız.Birde osc 2.2 de açıklar var onları da patchleseydınız.
Ben tasarımı çok begendım .
saygılar
1. Sitenin açıklarının Kapatılmadıgı kanısına nerden ulaştınız
2. Sistem Oscommerce nin Editlenmiş halidir Bunu İnkarmı Etmiş
3. Sistemin Tüm Güvenlik ayarları Kontrol edilmiştir.
Konuyu Açan arkadaş kontrol panelden yeni mail adresini girmiş fakat yeni maili dogrulaması için aktivasyon maili gelmediginden su an mesaj yazamıyor.ondan benim iletmemi istedi
Kendisinin bu notu bıraktı:
Alıntı
oncelikle mesaj yazamadıgım için kusura bakmayın kontrol panelden mailimi değiştirdiğim için aktivasyon kodu gelmedi tekrar yollattım gene gelmedi.bu konu ile yonetici arkadasların ilgilenmesini istiyorum.oncelikle sitede oscommerce kullanılmıstır ama standart oscommerce e bakan arkadaslar çok değişiklik oldugunu hemen anlayacaktır.sitenin gorselliğini arttırması için arkadasın verdigi temada kullanılmıs.bu temada birçok değişikliğe ugrasmıstır.içinde oscommerce de bile olmayan modifikasyonlar vardır. en basitinden taksitli ödeme modulunun fiyatı 250 dolardır. oscommerce.com bulamazsınız.7 bankaya uyumludur. HIRCIN nickli uyeye gelince.
acıklar verilince demişsin. yukarde verdikleri linkleri incele siteleri karsılastır öyle gel.açık dedigin nedir.sitenin altyapısının oscommerce olması mı bunu zaten msn den gelen soran herkese soyluyorum.yok basit yukarda verilmiş diyosan indir 2 edit yap koy burdan herkes netmagazam ı indirsin kullan.çamur at iz kalsın mantıgıyla hareket etme. biraz bilgin olsa oscommerce sisteminin baya geliştirdiğimi gorurdun.sen yukardan indir aynen yap koy millete faydan olsun yapamıyorsan acıklar ortaya cıktı ortadan kayboldu gibi konusma. senden tek istegim bosuna laf salatası yapma konumda.soyleyecegin bişey var sitede sağ ustteki iletişim bolumden bana ilet mesajlarımı konumda seninle tartısmak istemiyorum.
diger arkadasların incelemeri için tesekkur ederim. firefox ta tablolarda sorun veriyor bende farkettim nedenini arastırıyorum. ie de herhangi bir sorun yok. emirix arkadasıma gelince sende sitenin sag ust tarafındaki iletişim bolumden bana ulaşabilirsin özel mesajlarımı okuyamıyorum sitede aktivasyon istiyor. aktivasyon mailide gelmiyor