maxakal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaslar soyle bir aciklamaya yapayim , bahsettigim gibi onceden bu tarz bir islem yapmadim , dolayisiyla belli bir yuzde soyleyemiyorum , telefonla veya yuzyuze irtibata geceriz , siz islem basamaklarindan bahsedersiniz ve ortalama ne yuzdeyle yapildigini soylersiniz , tutara ve ne kadar ugrasacagima bagli olarak hem degip degmeyecegine karar veririm , hemde bir ortayol bulunur .
Parayı paypal'den Abd'de ki hesabına aktarman zaman alır. Abd'de ki hesabındaki parayı da Turkiye'ye aktarman zaman alır. Dolayısıyla, benim sana gönderecegim paypal muhtemelen 3/5 gün sonra eline nakit olarak geçer. Tabii ki ben 3/5 gün beklemem. Ben paypalı gönderdiğimde paramı banka hesabıma isterim. Ne kadar masrafı oldugu vs konusunda da bir fikrim yok. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarla iletişim kurarsanız onlar size bilgi verebilirler. Bu paypal denen zıkkımı %5 ile bozan da var, %15 ile bozan da var. Sizin için ne kadar kesinti olacagı konusunda bir fikrim yok. %8'den fazla komisyon ile paypal'ı bozdurmak gibi bir niyetimde yok.

İşlem basamakları çok basit. Al çokomel ver para, al çokomel ver para .. gibi gibi