telekomda bi sorun olursa ortada ne smileadsl kalır ne bişi.. neti gidecek adamları arayacaksın sana "yapabileceğimiz birşey yok" diyecekler. telekom hata yapacak portun kapanacak. smileadsl hata yapacak portun kapanacak. telekomu beğenmiyorsun, tamam, çoğumuz beğenmiyoruz, ama niye bir de araya 2. firmayı sokarak hata riskini artırasın ki?
işte ben araya 2. bir adamı *******. Sokmak zorundayım kalitede burda işte.Bak sana söyle bişey söyleyim.
Ben bi reseller kullanıyordum. adamın sunucusu var sunucuyu aldıgı yeri biliyorum. orasıda reseller satıyor.orda fiyat daha ucuz ama ben gene o adamdan 20 ytl fazla verip alıyordum.
Çünkü burda destek sistemi işe giriyordu.
Sen Dc mail atacaksın. Dc gelen maillere gore sıralama yapacak. Senin sıran gelecek. Sorun belli sunucuda bir bölüm disable enableye cevrilecek baksan 10 dk sürer. Senin mailin 5 saat sonra okunuyor.
Okuyan eleman stajer anlamıyo bu işten sonra 1 saate onu yapması sürüyo al sana 6 saat. ben reseller aldıgım yerden 10 dk da adam hem msn de hem cepten veya sabit telden ulaşabiliyorum. demekki burada hizmet önemli.
Senin ttnette sorunun olduğunda ttnet söyleyeceksin ttnet zaten baba ya.Takmayacak seni senin sorunun 20 saate giderecek ama smile adsl söyleyeceksin adam sana muhtaç ya 20 saatlik işi 2 saate halledecek..
Çünkü senin gibi sorunu sorupta soruların sırayla çözülmesini beklemeden direk 5 10 kat yukarıdan hizmet vermeye başlayacak.Destek sisteme cabuk ulaşım. Az musteri olduğu için cabuk ilgilenme v.s
Burda Ttnette sorun olunca senin resellerin kapanacak. Reseller (1.firma)aradan cıkartalım. sunucu aldın.sunucu( 2.firma ) aradan cıkartalım.sonra DC (3.firma )kuralım onuda aradan cıkartalım. İnternet sağlayıcısı (4.firma) neden biz manyakmıyız 4 tane firmayı goze alıyoz. hepsini aradan cıkartalım. Ttnet (5.firma) onuda aradan cıkartalım..Kendimiz kuralım değilmi

Her hizmette müsteriye ilgi ve calısan o firmayı yükseltir.İstersen sen reseller saglayıcısı ol. Sunucudan fazla para kazanırsın.Gerekirse..
Örnek: Turkticaret şuan onun kullandığı hat ttnet bizimde aldıgımız dc ttnet neden o adam bizden fazla hosting satıyor.Çünkü ticaret yapıyor hizmet veriyor. Bizim Dc mizde sorun olurken onun aldığı dc de sorun olmuyor o Dc de ttnet kullanıyor anlatabilmişimdir umarım..