veLed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
public_html klasörünün chmod'unu değiştirdin mi
değiştirince sorun olmaz mı ? ve değiştirirken ne yapmamız gerek ki 777 mi ?

benimde bu beyaz sayfa konusunda sıkıntım var..

sorunum;
wordpress in 2.2 sürümünü kurmak istediğinde tüm dosyaları upload ediyorum site adresini yazıyorum install.php ye tıklıyorum ve ondan sonrasıda karşıma beyaz bir sayfa geliyor opera, internet explorer ve firefox ta denedim 3 ünde de aynı sorunla karşılaştım.. sunucu PHP 5 ve MySQL 4.1.21
nasıl bir çözüm üreteceğimi bulamadım..

gelen öneriler ve cevaplarım;
Alıntı
bendede aynı sorun olmuştu dosyalar içinde "wp-config" dosyasını düzenleyip ftpde ilgili dizine atın alan adınızı sifrenizi gireceksiniz
indirdiginiz dosyalar içinde ""wp-config-sample.php"
olarak duruyor sonundaki sample yazısını silin gerekli bilgileri girin
<?php
// ** MySQL ayarları ** //
define('DB_NAME', 'ALAN ADI');
define('DB_USER', 'OLUSTURDUGUNUZ KULLANICI ADI');
define('DB_PASSWORD', 'SİFRENİZ');
define('DB_HOST', 'localhost');
define('DB_CHARSET', 'utf8');
define('DB_COLLATE', '');
define('ABSPATH', dirname(__FILE__).'/');
require_once(ABSPATH.'wp-settings.php');
?>
config dosyası tamam bir sorun yok bunda, config dosyası yanlış olsa kurulum için install.php yi çalıştırın yazısı gelmiyo ilk ekranda.. benim sorunum tüm dosyaları sorunsuz attım site adresini yazdım karşıma "WordPress kurulu degil. Kurmak icin tiklayin: install.php. " yazısı geliyor tamam ama işte o install.php ye tıklayınca /wp-admin/install.php adresine gidiyor ama o zaman da ya sayfa görüntülenemedi ya da beyaz bir sayfa geliyor ekrana, genellikle beyaz sayfa çıkıyor, kaç defa sayfayı yenilesemde olmuyor..

Alıntı
db kaldırın. dosyları silin. kurulumu tekrarlayın. tabi güncelleme yapmıyorsan.
güncelleme yapma yapıcam ama daha önce taşıma yaptığım için midir nedendir bilmiyorum wp-adminde eklentileri pasif durumua getirmek için eklentiler kısmıan girdiğim zaman eklentiler gözükmüyor
Eklenti Yönetimi
Eklentiler WordPress'in işlevlerini artırır, geliştirir. Yüklediğiniz eklentileri buradan etkinleştirebilir ya da etkisizleştirebilirsiniz.
kısmı gözüküyor ama aşağı kısmı yine beyaz bir sayfa şeklinde gözüküyor.. eklentileride pasif hale getiremediğim için hiç denemedim güncelleme yapmayı.. sıfırdan farklı bir klasöre kurulum deniyorum ama olmuyor bir türlü işte.. php, mysql özellikleri düşük desem ama 2.2 de istenilen değerleri tutuyor diye biliyorum..

ben başka bir çözüm bulamadım ?

elazığlı168 in demiş olduğu
Alıntı
ihtimalleri değerlendiriyoruz ardından attığın dosyalarda server php sürümünde bir problem var gibi ihtimallerle devam edecektim
bu sorun ne gibi bir sorun olabilir ki ?