Ya insanlar neler yapıyor. Millet egosunu tatmin etmek için nette çok çeşitli şeylere bulaşıyor bir çoğuna hepimiz şahidir. Bana msn de rastladı bunlardan biri. İsim unisex olunca tabi millet kız msn zannedip ekliyor.

Ekledi bu tanışabilir miyiz falan. Nerden ekledin dedim msn i nereden buldun niye ekledin sen kimsin? (Zaten yoğun ve yorgunum bir de bunlarla uğraş)

Adam ben Kral Papaz'ım dedi. (Şimdi ne dersin bu adama)

Bende James Bond (dedim. Adam küplere bindi tabi bundan sonrası sansür. Sır 2 sayfa küfür var ondan yayınlamıyorum direkt )

Adam benden adres istiyor bir şeyler yapacak mış bana. Gel dedim İzmir'deyim yalnız hızlı ol Cuma günü Almanya'ya uçuyorum.

Ben dedi Çorum'dayım sen de çorumdansın biliyorum diyor. Söyle adresi gelicem. La çorumda olsam adres versem yine gelem,yecek. Mafyaymış.

İnternet kafe köşelerinde süründüğü böyle mal mal konuştuğuna baklılırsa mafya falan değil bu adam. Mafya ne zaman kız msn i aramaya başladı ayrıca? Bu adamlar nette kendilerini tatmin ediyorlar tabi bize de hayatı zehir ediyorlar.

Bence Türkiye'de bilinçli internet kullanımı yaygınlaşmalı. Her işin başı eğitim HEY GÜZEL Türkiye'm ne zaman böyle insanlarla doldun sen şaıyorum vallahi..